Welkom bij Miatas At Summertime


het eerste meerdaagse internationale MX-5 evenement in Nederland. Samen met Jullie maken we hier een groot MX-5 feest van. Hieronder vind u enkele activiteiten welke we organiseren voor onze gasten.


Touren:

Op zaterdag hebben wij routebeschrijvingen voorhanden waarmee door middel van bol-pijl systeem in de regio routes gereden kunnen worden. Enkele van deze gaan ook de grens over richting Duitsland. Reken op 1,5 tot 2 uur ritduur. Langer nog als je onderweg een koffiestop maakt of verloren rijdt.


Image

Carlimbo:

Wie mee wil strijden naar de titel 'Neerlands-Laagste-MX-5' dient zich vrijdagavond en zaterdagavond op te stellen op het voorterrein. Voorinschrijving is niet nodig. 

Regels voor de carlimbo:

  • B.O.B. Rijdt! Geen alcohol in het verkeer!
  • Low 'n Slow! Maximale snelheid 10km/u
  • Houdt je rubber voor in bed! Burnouts niet toegestaan
  • Hands off! Iedere deelnemer moet op eigen kracht onder de Limbolat door. Trekken/duwen/gooien van de auto is niet toegelaten
  • Het asfalt mag blijven liggen, dus zorg dat je vrij bent van de aarde. geen sporen achterlaten.
  • Denk aan je antenne voordat je onder de lat doorrijd!
  • De laatste (laagste) deelnemer die nog onder de lat door past wint.
Image

Show & Shine / Concours

Bij de registratie krijgt u een formulier mee waar u op kunt aangeven welke u de mooiste vind in 4 categorieën (NA,NB,NC en ND) dit doet u door het deelnemersnummer in te vullen op het formulier, het formulier moet uiterlijk 15:00 uur ingeleverd worden bij de infostand. Dus ook uw eigen auto dingt mee naar de prijzen.

  

Uitdeuken-zonder-spuiten:

We hebben een staal-poets-tovenaar gevonden die op zaterdag zonder moeite kleine parkeerdeukjes uit je plaatwerk kan wrijven. Meld je hiervoor bij de uitdeuker. Ook hier zijn extra kosten aan verbonden.

Lichtparade

Op vrijdag als de zon ondergaat dan gaan we iets bijzonders doen.
Iets dat ons het licht in het donker laat zien, maar ook een kans geeft om onze Mazda's van een andere kant te laten zien. 

We gaan namelijk op de vrijdag een lichtparade houden!

Versier de Mazda zo leuk (en zoveel) mogelijk met extra verlichting en doe mee aan de lichtparade.
Een vakkundig jury zal beoordelen welke auto het meest opvallend is versierd!

De winnaar zal met een leuk prijspakket naar huis gaan.
Image

Wij wensen al onze gasten een fantastisch weekend, mooi weer, vette party's, coole shows en vele, vele nieuwe Mazda-vrienden!